“今が旬”と向き合う
銀座うかい亭がお届けする「シーズナルスペシャリテコース」では、
厳選した神戸牛をメインに山海の旬の食材を揃えて、
その持ち味を引き出した鉄板料理をご用意します。
“食材の魅力を最大限にいかす”
それは、うかいグループの創業当時からの
料理における美学。その想いをもとに、
丁寧につくり出される逸品で紡ぐ美味の旋律を
非日常感に満ちた空間でお楽しみください。
名店ひしめく銀座の地で、20年以上の歴史を歩んできた銀座うかい亭が
お届けする美食のひと時。
皆様のご予約をお待ちしております。
We offer teppanyaki dishes that bring out the best in seasonal ingredients,
with carefully selected Kobe beef as the main ingredient.
日本が世界に誇るブランド牛・神戸牛は、メイン料理のステーキとしてご用意します。
芳醇な香りや旨味を五感でお楽しみください。
The globally renowned Japanese brand beef, Kobe beef,
will be served as the main course in the form of a steak.
冬の味覚を代表する蟹と、芳しい香りで人々を魅了する黒トリュフ。
寒い季節だからこそ出合ったふたつ食材がもたらす、
幸せな時間をお過ごしください。
Savor the taste of winter with crab, a seasonal delicacy, and black truffles,
renowned for their captivating smell.
Enjoy the happiness brought by these two exceptional ingredients,
a perfect pairing for the cold season.
2025年1月14日(火)~3月1日(土)
55,000円(税込・サービス料別)
03-3544-5252
※ご予約は2名様以上で承ります。
※3日前までのご予約をお願いいたします。
※こちらのコースは、アレルギー対応や苦手食材の変更はお受け出来かねます。
さまざまな調理法で神戸牛を味わうスペシャルコース。
和牛を知り尽くしたうかい亭のシェフだからこそ引き出すことのできる神戸牛の魅力を、コース仕立てでご用意します。
ホワイトアスパラガスや筍の瑞々しい香り、モリーユ茸の豊かな旨み、桜鯛の繊細な味わい――春ならではの食材とともに、神戸牛の奥深い美味しさをご堪能いただけます。さらに、伊勢海老やブルターニュ産オマール海老の華やかな食材もコースに彩りを添えます。
旬の息吹を感じる贅沢なひとときをお楽しみください。
A special course to savor Kobe beef prepared using various cooking techniques.At Ukai-tei, our chefs, who have mastered the art of Japanese wagyu, bring out the true essence of Kobe beef in a carefully curated course.
Enjoy the deep flavors of Kobe beef alongside the fresh aroma of white asparagus and bamboo shoots, the rich umami of morel mushrooms, and the delicate taste of cherry sea bream—ingredients that capture the essence of spring.
Adding a touch of elegance to the course, the vibrant flavors of Ise lobster and Brittany blue lobster further enhance the experience.Indulge in a luxurious moment filled with the blessings of the season.
2025年3月10日(月)~4月12日(土)
55,000円(税込・サービス料別)
03-3544-5252
※ご予約は2名様以上で承ります。
※3日前までのご予約をお願いいたします。
※こちらのコースは、アレルギー対応や苦手食材の変更はお受け出来かねます。