銀座うかい亭

“今が旬”と向き合う

Seasonal Specialty Course

銀座うかい亭がお届けする「シーズナルスペシャリテコース」では、
厳選した神戸牛をメインに山海の旬の食材を揃えて、
その持ち味を引き出した鉄板料理をご用意します。
 
“食材の魅力を最大限にいかす”
 
それは、うかいグループの創業当時からの
料理における美学。その想いをもとに、
丁寧につくり出される逸品で紡ぐ美味の旋律を
非日常感に満ちた空間でお楽しみください。
 
名店ひしめく銀座の地で、20年以上の歴史を歩んできた銀座うかい亭が
お届けする美食のひと時。
皆様のご予約をお待ちしております。
 
We offer teppanyaki dishes that bring out the best in seasonal ingredients,
with carefully selected Kobe beef as the main ingredient.

日本が世界に誇るブランド牛・神戸牛は、メイン料理のステーキとしてご用意します。
芳醇な香りや旨味を五感でお楽しみください。
 
The globally renowned Japanese brand beef, Kobe beef,
will be served as the main course in the form of a steak.

松茸 毛蟹 神戸牛 / 2024年9月2日(火)~10月5日(土)

秋の味覚といえば、上品に香り立つ松茸。
身や味噌が詰まっていて、濃厚な味わいの毛蟹。
豊饒の秋ならではの食材が奏でる味わいをご賞味ください。
 
Matsutake mushroom is a representative taste of Autumn in Japan.
This course that also includes hairy crab and Kobe beef.
Enjoy the flavors of the rich autumn ingredients.

  • 期 間
  • 2024年9月2日(火)~10月5日(土)

  • 価 格
  • 55,000円(税込・サービス料別)

  • ご予約
  • 03-3544-5252
    ※ご予約は2名様以上で承ります。
    ※3日前までのご予約をお願いいたします。
    ※こちらのコースは、アレルギー対応や苦手食材の変更はお受け出来かねます。

イタリア産白トリュフ  オマールブルー 神戸牛 / 2024年10月15日(火)~11月30日(土)

魅惑的な香りで知られるイタリア産の白トリュフ。
青い宝石とも呼ばれるオマールブルー。
身が引き締まって、甘みと旨みが濃厚な世界最高峰のオマール海老です。
希少価値の高い食材と日本が誇るブランド牛の特別コースです。
 
White truffles from Italy,
are known for their seductive aroma.
Blue lobster also known as a blue gemstone.
It is the world’s best Omar shrimp with a firm flesh and rich sweetness and flavor.
This is a special course of brand beef that Japan is proud of along
with rare and valuable ingredients.

魅惑的な香りで知られる北イタリアのピエモンテ州アルバ産の「トリュフの王」、ホワイトトリュフ。
美しい青い殻、プリっとした食感と濃厚な甘みが楽しめる
「青い宝石」と呼ばれるフランスのブルターニュ産オマール。
希少価値の高い食材と日本が誇るブランド牛の特別コースです。

White truffles from Alba, Piedmont, northern Italy,
are known for their seductive aroma that has been dubbed the “king of truffles”.
Omar from Brittany, France,
is called a “blue gem” because of its beautiful blue shell,
crisp texture and rich sweetness.
This is a special course of brand beef that Japan is proud of along
with rare and valuable ingredients.

  • 期 間
  • 2024年10月15日(火)~11月30日(土)

  • 価 格
  • 77,000円(税込・サービス料別)

  • ご予約
  • 03-3544-5252
    ※ご予約は2名様以上で承ります。
    ※3日前までのご予約をお願いいたします。
    ※こちらのコースは、アレルギー対応や苦手食材の変更はお受け出来かねます。

イタリア産白トリュフ フランス産黒トリュフ 神戸牛 / 2024年12月3日(火)~12月28日(土)

豊かな香りを存分にお楽しみいただけるよう、
イタリアとフランスから厳選したトリュフをご用意いたしました。
白と黒の2種類のトリュフを贅沢に使った一皿と神戸牛のステーキが、
ノエルの美食時間を一層華やかにいたします。
 
We have prepared a course using fragrant Italian white truffles and French black truffles.
Truffle and Kobe beef steak make Noel’s night even more special.

  • 期 間
  • 2024年12月3日(火)~12月28日(土)

  • 価 格
  • 77,000円(税込・サービス料別)

  • ご予約
  • 03-3544-5252
    ※ご予約は2名様以上で承ります。
    ※3日前までのご予約をお願いいたします。
    ※こちらのコースは、アレルギー対応や苦手食材の変更はお受け出来かねます。

冬蟹・フランス産黒トリュフ・神戸牛 / 2025年1月14日(火)~3月1日(土)

冬の味覚を代表する蟹と、芳しい香りで人々を魅了する黒トリュフ。
寒い季節だからこそ出合ったふたつ食材がもたらす、
幸せな時間をお過ごしください。
 
Savor the taste of winter with crab, a seasonal delicacy, and black truffles,
renowned for their captivating smell.
Enjoy the happiness brought by these two exceptional ingredients,
a perfect pairing for the cold season.

  • 期 間
  • 2025年1月14日(火)~3月1日(土)

  • 価 格
  • 55,000円(税込・サービス料別)

  • ご予約
  • 03-3544-5252
    ※ご予約は2名様以上で承ります。
    ※3日前までのご予約をお願いいたします。
    ※こちらのコースは、アレルギー対応や苦手食材の変更はお受け出来かねます。

黒鮑  タスマニア産黒トリュフ 神戸牛
/ 2024年7月16日(火)~8月24日(土)

終了しました

豊かな海が育んだ、肉厚で食感のある天然鮑の旨味が凝縮した一皿や、
南半球唯一のトリュフ産地として知られる、
タスマニアの黒トリュフを使った香り高き料理をお楽しみください。
 
This course using thick,
textured natural abalone grown in the rich ocean and black truffles from Tasmania,
known as the only truffle producing area in the southern hemisphere.
  • 期 間
  • 2024年7月16日(火)~8月24日(土)

  • 価 格
  • 55,000円(税込・サービス料別)

  • ご予約
  • 03-3544-5252
    ※ご予約は2名様以上で承ります。
    ※3日前までのご予約をお願いいたします。
    ※こちらのコースは、アレルギー対応や苦手食材の変更はお受け出来かねます。

銀座うかい亭―鉄板料理―

〒104-0061 東京都中央区銀座5-15-8
時事通信ビル1F
TEL 03-3544-5252
営業時間

平 日 12:00~16:00(13:30L.O.)|17:00~21:30(19:30 L.O.)
土・祝 11:30~16:00(13:30L.O.)|17:00~21:30(19:30 L.O.)